elements
elements
elements
Termeni și Condiții

Bine ați venit la SFNY.ro

https://sfny.ro este un site ce aparține Asociația Specialistilor în Fitness, Nutritie și Yoga, cu sediul în Str Virgil Madgearu nr 25D, et 4, apt 12, sector 1, Bucuresti, CIF: 48035666.

Scopul nostru este să oferim vizitatorilor website-ului o experiență pozitivă protejând, în același timp, atât drepturile noastre cât și pe cele ale acestora.

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția terților utilizatori, precum și membrilor și clienților săi, Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://sfny.ro.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și accesarea materialelor, serviciilor sau produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții și, dacă nu sunteți de accord, să părăsiți site-ul.

1. Conținutul site-ului web

1.1 Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

1.2 Sunteți, de asemenea, de acord să nu afectați si interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționeaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

2. Înregistrare membri, parole și răspundere

2.1 Accesul la anumite informații, servicii sau produse poate presupune completarea și transmiterea unui formular de adeziune sau de contact. Decizia de completare este opțională.

2.2 În cazul în care optați pentru înregistrare, vă solicităm să nu comunicați parola sau datele dvs. nimănui pentru a nu provoca prejudicii deținătorului site-ului. În caz contrar, veți fi ținut răspunzător pentru încălcarea obligației de a nu divulga parola.

3. Livrarea produselor digitale

3.1 Cursurile,Workshop-urile, participarea la evenimentele organizate de Asociație sau materialele oferite spre vânzare sunt în principal digitale, acestea vor fi livrate în format electronic. Clientul va primi un cod, un link de la care se poate descărca produsul sau o alta metodă, detaliile acestea fiind comunicate pe e-mail sau în contul de Client. Livrarea se va face numai după plata integrală a produsului/produselor achiziționate. Clientul este responsabil să își verifice mailul (inbox, spam, other etc ) unde îi va fi trimisă informația.

4. Politica de retur

4.1. Toate plățile pentru produsele online sunt nerambursabile. Orice achiziție este considerată finalizată în confirmării plății.

5. Revânzare/distribuire

5.1 Produsele/materialele/conținutul cumpărate prin intermediul site-ului https://sfny.ro nu pot fi revândute sau distribuite în scopuri comerciale, fiind destinate uzului personal, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

6. Dreptul la retragere al clientului

6.1 Produsele oferite de noi sunt produse pentru care legea nu prevede faptul că suntem obligați să oferim Clientului dreptul de retragere, respectiv returnarea sumelor pe care Clientul le-a achitat pentru produsele achiziționate.

6.2 În mod excepțional, putem lua hotărârea de a returna anumite sume, în funcție de situația particulară, fără ca acest lucru să reprezinte pentru noi o obligație

6.3 Returul produselor se va efectua în condițiile prezenților termeni și condiții care se completează cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea și completarea unor acte normative.

7. Garanții

7.1 Garanțiile aferente produselor sau serviciilor noastre sunt cele oferite de legislația în vigoare și care ni se aplică.

8. Postări

8.1 Puteți posta comentarii, review-uri sau alt tip de content atâta timp cât acest material nu contravine legii și bunelor moravuri și respectă următoarele condiții:
– Nu conține un limbaj vulgar, profan, abuziv, insulte, text sau imagini obscene, atacuri la persoană, expresii de fanatism, rasism, discriminare sau ură.
– Nu este defăimător, amenințător, disprețuitor, fals, fraudulos, inexact, nedrept, nu conține exagerări grave sau pretenții nefondate, nu încalcă drepturile de confidențialitate ale oricărei terțe părți, nu este dăunător sau ofensator nerezonabil pentru orice persoană sau comunitate, nu conține declarații care tind să inducă în eroare sau să facă o nedreptate oricărei alte persoane, afaceri sau entități.
– Nu încalcă drepturile membrilor Asociației sau ale Asociației sau al oricărui terț.
– Nu discriminează pe motive de rasă, religie, origine națională, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau handicap si nu se referă la astfel de chestiuni în orice mod interzis de lege.
– Nu încalcă nicio lege, regulă, regulament si nu încearcă să încurajeze o astfel de eludare sau încălcare.
– Nu face publicitate, nu promovează si nu oferă tranzacționarea oricăror bunuri sau servicii.
– Nu încarcă materiale protejate prin drepturi de autor sau alte materiale de proprietate de orice fel pe site-ul web fără permisiunea expresă a proprietarului materialului respectiv.
– Nu utilizează sau încearcă să utilizeze contul, parola, serviciul sau sistemul altcuiva, cu excepția cazului în care este permis în mod expres de acești Termeni și condiții.
– Nu include imagini, fotografii, articole sau alt conținut care constituie, promovează sau încurajează acte ilegale, încălcarea oricărui drept al oricărei persoane sau entități, încălcarea oricărei legi locale, de stat, naționale sau internaționale, reguli, linii directoare sau alte reglementări.
– Nu încarcă sau transmite viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive.
– Nu perturbă, interferează sau dăunează sau încalcă în alt mod securitatea site-ului web sau a oricăror servicii, resurse de sistem, conturi, parole, servere sau rețele conectate sau accesibile prin intermediul site-ului web, alte canale sau site-uri afiliate sau conectate.
– Nu trimite mesaje repetate legate de un alt utilizator și/sau face comentarii jignitoare despre o altă persoană si nu repetă postarea anterioară a aceluiași mesaj
– Nu colectează sau stochează datele personale ale altor utilizatori.

9. Reguli de Securitate

9.1 Este interzisă încălcarea sau încercarea de a încălca securitatea site-ului web inclusiv, dar fără limitare:
(a.) accesarea datelor care nu sunt destinate dvs. sau conectarea la un server sau la un cont pe care nu sunteți autorizat să îl accesați,
(b.) încercarea de sondare, scanare sau testare a vulnerabilității unui sistem sau a unei rețele sau încălcarea măsurilor de securitate sau autentificare fără o autorizație adecvată,
(c.) încercarea de a interfera cu serviciile către orice utilizator, gazdă sau rețea, inclusiv, fără limitare, prin intermediul transmiterii un virus pe site, supraîncărcare, „inundare”, „bombare prin poștă” sau „blocare”
(d.) falsificarea oricărui antet de pachet TCP / IP sau a oricărei părți din informațiile antetului în orice postare de e-mail, forum, dar nu numai. Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate duce la răspundere civilă sau penală. Se vor investiga evenimentele care pot implica astfel de încălcări.

10. Produse disponibile pentru download

10.1 Orice produs pus la dispoziție pentru descărcare de pe site sau alte canale este proprietate protejată prin drepturi de autor, cu excepția cazului în care se indică altfel.

11. Service Contact

11.1 Contactați-ne la office@sfny.ro pentru întrebări sau probleme legate de site.

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și condițiile de utilizare, precum și Politica noastra de confidențialitate înainte de a utiliza site-ul nostrum https://sfny.ro (“Site-ul nostru” sau “Site-ul”).

Dacă nu ești de acord cu acești termeni nu utiliza acest site. Acești termini se aplică exclusiv site-ului, orice alți termeni suplimentari agreați prin oferte sau acorduri separate prevalează față de aceștia.

WhatsApp Image 2023-05-08 at 14.29.36
Asociatia Specialistilor in Fitness, Nutritie si Yoga

COD CIF: 48035666
Adresa: Str Virgil Madgearu nr 25D, et 4, apt 12, sector 1, Bucuresti, Romania
Cont RON: RO17INGB0000999913823105
Cont EURO: RO63INGB0000999913823150

Acreditare pentru Absolventi
Solicita acreditare
Acreditare pentru furnizorii de educație
Solicita acreditare